مزایا و عوارض هاشور ابرو چیست؟

فهرست مطالب

اکر بدنبال انجام هاشور ابرو در مشهد – MASHHAD- هستید بهتر است که قبل از انجام آن از مزایا و عوارض هاشور ابرو اطلاع داشته باشید که در این نوشتار بطور کامل به آن خواهیم پرداخت .

هاشور ابرو به روش میکروپیگمنتیشن

آشنایی با تاریخچه تاتو

اصل کلمه تاتو کردن مربوط به کشور تاهیتی است که در میان زنان بسیار طرفدار داشته است. زنان از این روش برای زیبایی بیشتر استفاده می کرده‌اند و یا دارای اعتقادات مذهبی و خرافی بوده‌اند. محل انجام تاتو تا حد زیادی به دلایل افراد برای انجام این کار بستگی داشت. به طور مثال استفاده از طرح گل و گیاه و یا پرندگان در زیر گلو و یا روی گردن به دلیل افزایش زیبایی بوده است. اما تاتو در ایران به دوران هخامنشیان باز می‌گردد و سنگواره‌هایی که در لرستان پیدا شده است بر این شاهد گواه است. روش خالکوبی در ایران قدیم بدین صورت بوده است که با سوزن بر روی پوست نقش و نگار مورد نظر را ایجاد می‌کردند و بعد از آنکه محل ذکر شده خونریزی کرد، آنرا با مواد رنگی مانند سرمه می‌پوشاندند تا به تدریج رنگ استفاده شده جذب بدن شود و نقش و نگاری را که قبل تر با سوزن ایجاد کرده بودند با رنگ به خود می‌گرفته است.

هاشور ابرو در مشهد


ابروها نشان دهنده بخشی از شخصیت است و از همین رو بخش مهمی از زیبایی را شامل می‌شوند. به همین دلیل خانم‌ها، زمان و همچنین مبالغ زیادی را صرف انجام عمل‌های زیبایی می‌کنند. در جوامع امروزی با توجه به تغییرات زیادی که در حال وقوع است. همه پدیده‌های اطرافمان روز به روز و ثانیه به ثانیه در حال عوض شدن هستند، پس ثابت بودن و دائمی بودن خصوصا در حوزه مد و زیبایی امری اشتباه خواهد بود. به همین خاطر در بخش ابرو تمایل زنان به سمت و سوی روش‌هایی است تقریبا دائمی نبوده و بتوان بعد از مدتی آنها را به گونه‌ای تغییر داد که اثری از عمل‌های زیبایی قبلی برجا نمانده باشد و بتوان طرح دلخواه و به روزتر را جایگزین آن کرد. در نتیجه روش مدنظر بسیاری از زنان و خانم‌های جوان هاشور زدن است. هاشور زدن روشی است که تقریبا دائمی نبوده و احتیاج به مراقبت از آن بسیار کمتر از روش‌های قبلی است. به همین خاطر هاشور زدن به سرعت در کلینیک‌های زیبایی جای خود را در میان طرفداران عمل‌های زیبایی باز کرده است.

تکنیک‌های هاشور زدن مانند تاتو کردن است با مقدار کمی تفاوت

همانند تاتو کردن در هاشور زدن از سوزن‌های بسیار ریزی استفاده می‌شود تا رنگ‌های طبیعی را در زیر پوست ابروی ما قرار بدهند اما در هاشور زدن با قرار دادن رنگدانه‌ها در بخش میانی پوست باعث رنگ شدن آن قسمت به صورت موقت می‌شوند. در نتیجه به طور کلی تفاوت بین هاشور زدن و تاتو کردن در قرار دادن رنگدانه‌ها در عمق‌های مختلفی از پوست است. تفاوت دیگر هاشور زدن و تاتو کردن در این است که تاتو کردن به وسیله دستگاه انجام می‌شود و ماندگاری طولانی تری دارد اما در هاشور زدن چون معمولا به وسیله دست صورت می گیرد (در روش میکروبلیدینگ) رنگدانه‌ها بعد از مدتی کمرنگ می‌شوند.

هاشور زدن معمولا دو مرحله دارد

در قرار ملاقات اول برای انجام این کار تقریبا ۲ ساعت تا ۲:۳۰ دقیقه طول می‌کشد که هاشور زدن حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت طول می‌کشد اما قبل از آن، تمام زمان قرار ملاقات برای بررسی شکل ابرو با توجه به شکل و فرم صورت مشتری می گذرد. زیرا در مرحله اول شکل ابروی دلخواه برای مشتری‌ها بر روی کاغذ نقاشی می‌شود و تغییرات و تنظیمات لازم با توجه به سلیقه آنها انجام گرفته سپس کار هاشور زدن شروع می‌شود. معمولا بعد از اتمام جلسه اول از مشتری‌ها خواسته می شود که بعد از مدت ۶ تا ۸ هفته مجددا مراجعه کنند و در این جلسه، پوست آنها مورد بررسی قرار می گیرد. سپس اگر میزان رنگ ابروهایشان مناسب نباشد یا احتیاج به تغییر فرم ابروها به مقدار کمی باشد این کار برایشان انجام خواهد گرفت.


هاشور ابرو برای چه افرادی مناسب نیست

انجام هاشور ابرو به چه افرادی توصیه نمی‌شود؟ هاشور ابرو به زنانی که باردار هستند به هیچ وجه توصیه نمی‌شود. همچنین به کسانی که تحت درمان شیمی درمانی هستند توصیه می‌شود که بعد از اتمام مراحل شیمی درمانییشان شروع به انجام هاشور زدن کنند؛ در آخر کسانی که رقیق کننده خون استفاده می‌کنند نباید این کار را انجام دهند یا حداقل با نظر پزشک و رضایت وی این عمل زیبایی را انجام دهند.

تحقیق درباره مراکز هاشورزنی

نکته بسیار مهمی که باید درباره مراکز هاشور زنی و به طور کلی مراکزی که عمل‌های زیبایی انجام می‌دهند توجه کنید، معتبر بودن این مراکز است. در مرحله‌ی اول باید با دقت بسیار زیاد به مرکز و کلینیکی که این کار را انجام می‌دهد توجه کرد که آیا این مراکز به اندازه‌ی کافی نظافت را رعایت می‌کنند یا خیر و نکته دوم توجه کردن به معتبر بودن مدارک متخصصین این کار است که در این کلینیک ها مشغول به کار هستند و همچنین داشتن مهارت کافی در انجام هر چه بهتر عمل‌های زیبایی این چنینی.

خطر بروز آلرژی بعد از هاشور ابرو

بسیار نادر است که در اثر استفاده از رنگدانه‌‌های طبیعی و ارگانیک در هاشور زدن، بدن واکنش نشان دهد؛ اما با تمام این اوصاف بهتر است از متخصص زیبایی خود مشخصات رنگدانه‌‌ها را پرسیده و آنها را بررسی کرده و در صورت داشتن آلرژی به ماده خاصی از آن استفاده نکنید.

خطر بروز عفونت بعد از هاشور زدن

از آنجایی که در هاشور زدن ابرو شکافته می‌شود برای بسیاری از متقاضیان این سوال پیش می‌آید که آیا هاشور ابرو ضرر دارد؟ جواب این سوال هم آری و هم خیر است. زیرا در اثر تماس سوزن های قلم هاشور زنی با خون این سوزن‌ها باید به طور کامل استریل باشند زیرا در غیر این صورت خطر ابتلا به بیماری‌های عفونی نظیر اچ آی وی بسیار زیاد است. اگر لوازم مورد استفاده برای هاشور زدن را قبل از انجام این کار به طور کامل استریل و ضدعفونی کنند خطر انتقال بیماری‌‌های این چنینی به صفر می‌رسد. حال آنکه در در روش میکروپیگمنتیشن دستگاه‌ها به صورت دیجیتال بوده و کیت‌های آن‌ها یکبار مصرف است.

عوارض هاشور ابرو

شاید سوال زیادی که مطرح می‌شود این است که مضرات هاشور ابرو چیست؟ یکی از بزرگترین اتفاقاتی که ممکن است بعد از انجام این کار رخ دهد عفونت های سطحی پوست است که موضوع چندان مهمی نبوده و بعد از مصرف آنتی بیوتیک از بین می‌رود؛ اما نکته‌ی دیگری که باید به آن توجه کرد این است که بعد از گذشت چندین سال از انجام هاشور ممکن است که عارضه‌‌های پوستی بر روی صورت شما ظاهر شود که این امر می‌تواند بسیار ناخوشایند باشد.

هاشور ابرو به چه افرادی توصیه می‌شود؟

انجام هاشور ابرو به چه افرادی توصیه می‍شود؟ اگر برای آرایش ابروهای خود ساعت‌های زیادی را در مقابل آینه ایستاده و ابروهای خود را به کمک مداد و لوازم دیگر آرایش می‌کنید، انجام هاشور ابرو می‌تواند به شما کمک کند و شما از نتیجه‌ی کار راضی خواهید بود. همچنین اگر ابروهای شما کم پشت است و یا در اثر سوختگی و یا پارگی و تصادف ابروهای شما دچار آسیب شده‌اند میتوانید با روش هاشور زدن نسبت به برطرف کردن نواقص آن اقدام کنید.

هاشور زدن به دو روش میکروپیگمنتیشن و میکروبلیدینگ انجام می‌شود:

روش میکروپیگمنتیشن

در روش میکروپیگمنتیشن رنگدانه‌ها در حد فاصل بین درم و اپیدرم قرار می‌گیرد و در این روش که معمولا کمتر از یک ساعت به طول می‌انجامد مراجعه کننده درد بسیار کمتری را تجربه می‌کند زیرا سوزن به طور عمقی وارد پوست نمی‌شود و در صورت حساس بودن بیش از حد بیمار به درد برای وی از بی حس کننده‌های موضعی استفاده می‍شود. از این روش برای بهبود شکل خط لب، پوشاندن نواحی که در اثر تصادف و یا مواردی دیگر بی مو شده است، ایجاد خط چشم دائمی، مخفی کردن نقاطی که در سر بی مو است و یا به طور سکه‌ای دچار ریزش مو شده است و یا حتی شکستگی داشته و مهمترین آنها قرینه سازی ابروها است. تفاوتی که میکروپیگمنتیشن با تاتو کردن دارد این است که در این روش رنگدانه‌ها را در جهت رویش موی ابروها در زیر پوست قرار می‌گیرد و بر خلاف تاتو کردن دیگر خبری از کادر پررنگ نیست. تارهای مویی که در این روش در لابه‌لای ابروها قرار می‌گیرد شباهت زیادی به موهای ابرو دارد و بسیار کمرنگ است. همچنین در این روش نسبت به روش تاتو کردن خونریزی و التهاب کمتری دیده می‌شود که این موضوع خود یکی از مزیت‌های مهم آن است. در روش تاتو کردن به دلیل ورم و خونریزی زیاد فرد متقاضی ممکن بود روزها از ظاهر شدن در اجتماع به دلیل وجود التهاب و خونریزی امتناع کند اما در روش میکروپیگمنتیشن دیگر احتیاجی به مخفی شدن وجود ندارد. در این روش به دلیل استفاده از دستگاهی خاص که طراحی آن به گونه ای است که امکان برگشت لنف و خون به درون دستگاه وجود ندارد؛ و کارتریج‌های یکبار مصرف استفاده شده در این روش، انتقال بیماری به دیگر متقاضیان را از بین می‌برد.

میکروبلیدینگ

روش‌های زیادی برای تغییر فرم ابروهایتان وجود دارد، اما یکی از راحت ترین آنها میکروبلیدینگ است، مهمترین تفاوت این روش با سایر روش‌ها، دستی بودن آن است؛ که در این روش تکنسین زیبایی با استفاده از یک تیغ تیز و مهارتی که در دستانش وجود دارد نسبت به ترمیم و تغییر حالت ابروی شما اقدام می‌کند و در بسیاری از کشورهای غربی کسی که اقدام به انجام چنین کاری می‌کند و یا دارای مرکز زیبایی است باید قبل از همه‌ چیز، مدرک تخصصی هنر داشته باشد. در روش میکروپیگمنتیشن با استفاده از دستگاهی دیجیتال اقدام به هاشور زدن ابروها می‌کنند در حالی که استفاده از روش میکروبیلدینگ با دست و یک تیغ تیز انجام می شود. در روش میکروپیگمنتیشن بعد از گذشت چند سال باید نسبت به ترمیم ابروها اقدام کرد که این مدت بین ۱ تا ۴ سال است. در این روش ابروها به مراقبت بیشتری احتیاج داشته و طول زمان انجام آن بیشتر از میکروبلیدینگ است. روش میکروبلیدنیگ به افرادی که می‌خواهند تغییرات بسیار اندکی در ابروهایشان ایجاد کنند توصیه می‌شود.

مراقبت های قبل از میکروبلیدینگ عبارتند از:

• ورزش نکردن در روز انجام این عمل زیبایی

• از آفتاب گرفتن پرهیز کنید زیرا این امر سبب سوختگی پوست شما می‌شود و انجام میکروبلیدینگ را سخت و غیر ممکن می‌کند.

• از برخی داروهایی که سبب افزایش رقت خون شما می‌شوند پرهیز کنید مانند آسپرین و …، تا ۲۴ ساعت قبل از شروع فرایند از مصرف الکل و کافئین پرهیز کنید.

• ۷۲ ساعت قبل از انجام میکروبلیدینگ از رنگ کردن ابروهایتان بپرهیزید.

• و در آخر بانوان باید به این نکته توجه داشته باشند که در زمان قاعدگی پاسخ شما به درد بیشتر می‌شود به همین خاطر توصیه می‌شود که بعد از دوران قاعدگی نسبت به انجام این کار اقدام کنید.

مراقبت های بعد از میکروبلیدینگ شامل مواردی همچون:

• عدم قرارگیری در مقابل نور مستقیم آفتاب به مدت ۳ تا ۴ هفته بعد از میکروبلیدنگ است.

• از شنا کردن و استفاده از دستگاه بخور و همچنین سونای خشک و تر به مدت ۱۰ روز پس از انجام میکروبلیدینگ خودداری کنید.

• توصیه ما به شما این است که از سیگارکشیدن امتناع کنید.

• در مدت ۷ روز بعد از میکروبلیدینگ در محل انجام هاشور شما دارای درد و خارش هستید که به هیچ وجه نباید به محل آن دست بزنید.

• استفاده از مواد شوینده‌ی شیمیایی و مواردی مانند لایه بردارها و ماسک های صورت اصلا توصیه نمی شود.

• در صورت مشاهده رنگدانه بر روی دستمال و یا پوست خود جای هیچگونه نگرانی وجود ندارد زیرا این رنگدانه‌ها اضافی بوده و به همراه مایعات بدن شما دفع می‌شوند. در هنگام بهبود ممکن است در سطح ابروی شما مقداری شوره مشاهده شود که این موارد پوست خشک شده‌ی ابروی شما است که در اثر خراش های ایجاد شده به وجود آماده است.

تفاوت در میکروپیگمنتیشن با تاتو

مهمترین تفاوت در وسایل استفاده شده در این دو روش است، زیرا در میکروپیگمنتیشن از وسایل یکبار مصرف و استریل استفاده می‌شود ولی در روش تاتو دستگاهها و سوزن‌های قابل تعویض نبوده و فقط قابل نظافت کردن هستند.

در روش سنتی مانند تاتو کردن با توجه به نوع پوست رنگ‌های استفاده شده معمولا بعد از مدتی تغییر رنگ می دهند و امکان تغییر آنها وجود ندارد، اما در روش میکروپیگمنتیشن می‌توان از رنگ های متنوع دیگری استفاده کرد.

در روش میکروپیگمنتیشن به دلیل قرار دادن رنگدانه‌ها در عمق کمتری نسبت به روش تاتو، امکان تغییر رنگ آنها وجود دارد به همین دلیل ترجیح عموم متقاضیان استفاده از روش های جدیدتر است.

در روش میکروپیگمنتیشن فرد متقاضی درد کمتری را نسبت به تاتو تحمل می‌کند

مرکز میکروپیگمنتیشن سعیده نصری ارایه گر خدمت نوین آرایش دائم و هاشور ابرو در مشهد می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + 14 =