علت رنگ نگرفتن هاشور ابرو چیست؟

فهرست مطالب

امروزه یکی از روش های پرطرفدار زیبایی در بین بانوان تاتو است. کلیه خدماتی که برای زیبایی ابرو انجام می شود تاتو نام دارد. تاتو شامل میکروبلیدینگ، سایه ابرو، میکروپیگمنتیشن و هاشور ابرو است. اکثر افراد تاتو معمولی ابرو را می شناسند زیرا این روش زیبایی قدمت زیادی دارد، اما هنوز روش های جدید تاتو در بین عموم مردم شناخته شده نیست و اطلاعاتی در رابطه با این روش های زیبایی ندارند. ما در این مقاله مطالعاتی در رابطه با این روش های زیبایی خواهیم داشت.

ابرو در زیبایی چهره چه ارزشی دارد؟

تاتو ابرو در مشهد

تاتو معمولی ابرو یک روش قدیمی تاتو است که با درد و خونریزی همراه است. به همین دلیل در مراکز زیبایی این روش تاتو توصیه نمی شود. در تاتوی معمولی ابرو، ابروها حالت طبیعی خود را از دست می دهند زیرا در این روش تمام سطح ابرو را با رنگ پر می کنند. این رنگ دانه ها در عمق پوست کشیده می شوند و به همین جهت تاتوی شما چندین سال دوام دارد. برای انجام تاتو به این نکته توجه داشته باشید طرحی را که برای تاتوی ابرو انتخاب می کنید با سایر اجزای صورت شما هماهنگی داشته باشد تا چهره شما زیباتر به نظر برسد، همچنین در انتخاب رنگ تاتو دقت کنید که به رنگ اصلی ابروهایتان نزدیک باشد. انتخاب رنگ تاتو مناسب باعث می شود حتی با گذشت زمان ابروهای شما زیبا به نظر برسد. تاتو می تواند یک روش ترمیمی برای ابروها باشد به این شکل که کل ابرو را تاتو نکنید بلکه قسمت هایی که کم پشت هستند را تاتو کنید و بقیه ابرو فرم طبیعی خود را حفظ کند.

هاشور ابرو در مشهد

نوع دیگری از تاتو ابرو، هاشور ابرو است که نحوه انجام و کاربرد آن با تاتو معمولی متفاوت است. هاشور ابرو با استفاده از دستگاه های میکروپیگمنتیشن و یا میکروبلیدینگ و رنگ مخصوص هاشور ابرو انجام می شود. در این دستگاه ها سوزن های بسیار ظریفی در کنار هم چیده شده اند که رنگ دانه های مخصوص را به شکل هاشورهای بسیار ظریف به داخل پوست تزریق می کنند.

امروزه در مراکز زیبایی از این روش برای ترمیم و فرم دادن به شکل ابروها استفاده می شود. در هاشور ابرو حالت طبیعی ابرو حفظ می شود زیرا هاشورهای کشیده شده بر روی سطح پوست بسیار ظریف است. این هاشورها توسط دستگاه هایی که دارای سوزن های بسیار ریز و ظریف هستند به گونه ای در لابه لای ابروها کشیده می شود که ظاهری شبیه به موهای ابرو می گیرد.
همین امر باعث می شود که ابروهای شما حالت طبیعی خود را از دست ندهند.

این روش اغلب برای کسانی که ابروهای کم پشت و یا جای زخم روی ابروهایشان دارند کاربرد دارد. هاشور ابرو در واقع با پر کردن قسمت های خالی ابرو و قرینه سازی ابروها باعث زیباتر شدن چهره می شود. در هاشور ابرو نیز مانند تاتو معمولی سعی کنید رنگی را انتخاب کنید که به رنگ ابروهای خودتان نزدیک باشد، تا طبیعی تر به نظر برسد.

علت رنگ نگرفتن تاتو ابرو

یکی از مشکلاتی که تاتو کارها و مراجعین در این روش زیبایی دارند رنگ نگرفتن تاتو است. رنگ نگرفتن تاتو به عوامل متعددی بستگی دارد.

  1. اولین و مهم ترین دلیل آن جنس پوست است. در افرادی که دارای پوست چرب هستند و منافذ پوستشان باز است رنگ تاتو سریع تر از بین می رود و در برخی از موارد رنگ نمی گیرد. افرادی که دارای پوست مختلط یا نرمال هستند، پوستشان قدرت رنگ پذیری بالایی دارد زیرا به اندازه کافی مرطوب است. برای افرادی که پوست خشک دارند بهترین رنگی که می توان انتخاب کرد، رنگ های تیره است زیرا ترشحات غدد چربی پوستشان کم بوده و رطوبت کافی را ندارد.
  2. عامل دیگری که در رنگ پذیری تاتو تاثیر دارد مراقبت های بعد از تاتو است.

    مراقبت هایی که باید انجام دهیم شامل:

    • از شستن ابروها باید تا یک هفته بعد از تاتو پرهیز کرد.

    • قرار نگرفتن در مقابل نور خورشید تا زمان بهبودی پوست. سه تا هفت روز بعد از تاتو حمام، استخر و سونا نروید.

    • از خاراندن محل تاتو اجتناب کنید.

    • تا دو هفته بعد از تاتو به صورت روزانه از پمادهای چشمی و ترمیم کننده استفاده کنید.

    • از پمادهای لایه بردار در محل تاتو استفاده نکنید.
  3. مصرف داروهای هورمونی در رنگ گرفتن تاتو تاثیرگذار است. این دارو ها شامل: داروهای اعصاب، رقیق کننده خون، ضد بارداری، داروهایی که برای بیماران دیابتی تجویز می شود و داروهایی که روی سیستم ایمنی بدن تاثیر می گذارند.
  4. سیکل ماهانه به دلیل ایجاد تغییرات هورمونی در بدن بر روی رنگ پذیری تاتو تاثیر دارد. از زمان شروع سیکل ماهانه تا 4 روز بعد از تمام شدن سیکل قدرت رنگ پذیری ابرو کم است. بنابراین قبل یا بعد از این زمان برای تاتو ابرو اقدام کنید.
  5. خشک ماندن و همین طور چرب کردن زیاد پوست یکی از علت های رنگ نگرفتن ابروها است، بنابراین سعی کنید از خشک شدن و یا چرب کردن زیاد ابرو خودداری کنید.
  6. عامل دیگری که باعث بی رنگ شدن تاتو می شود رنگ کردن مداوم ابروها بعد از انجام تاتو است.
  7. کشیدن سیگار و مصرف بیش از حد مشروبات الکلی باعث کم رنگ شدن تاتو می شود.
  8. شش ماه بعد از زایمان و همین طور در دوران شیردهی تاتو ابرو انجام ندهید، زیرا در این تایم ابروهایتان رنگ نمی گیرد. علاوه بر آن برای نوزاد هم مضر است.
  9. اگر عمل جراحی انجام داده اید تا شش ماه پس ازعمل جراحی تاتو انجام ندهید زیرا رنگ نمی گیرد.
  10. بعد از انجام تاتو پوست ملتهب شده و زخم می شود. زمانی که این زخم ها رو به بهبود می روند جای آنها پوسته پوسته می شود. کندن این پوسته ها و یا خاراندن محل تاتو باعث کم رنگ شدن تاتو می شود.
  11. عامل موثر دیگر در رنگ پذیری تاتو، مهارت تاتو کار است.

    این مهارت ها شامل موارد زیر است:

    • تاتو کار باید بداند که تا چه میزان سوزن تاتو را در پوست فرو ببرد.

    • فشار دادن زیاد و یا کم دست تاتو کار.

    • همچنین یکسان نبودن عمق کار در رنگ پذیری تاتو موثر است.

    • سرعت کم دست و یا سرعت زیاد دست تاتو کار در رنگ پذیری تاثیر دارد.

    • بیرون بودن زیاد سر سوزن ها.

    • دفعات زدن سوزن ها روی پوست
  12. مصرف بی حسی به میزان زیاد باعث رنگ نگرفتن تاتو می شود.
  13. رنگی که برای تاتو انتخاب می کنید در رنگ پذیری تاثیر دارد. رنگ های خیلی روشن انتخاب نکنید.

کمرنگ شدن هاشور ابرو

یکی از مشکلاتی که افراد پس از انجام هاشور ابرو با آن مواجه می شوند کم رنگ شدن و یا تغییر رنگ هاشور ابرو است. این نکته را در نظر داشته باشید که کم رنگ شدن و یا تغیر رنگ هاشور ابرو دلیل بر ریزش ابرو و یا رنگ نگرفتن رنگ تاتو نیست، چرا که بعد از انجام هاشور ابرو با دستگاه میکروپیگمنتیشن رنگ هاشور اکسید می شود و همین باعث تغییر رنگ هاشور می شود. بعد از انجام هاشور ابرو طی چند مرحله رنگ هاشور تغییر می کند. غلیظ ترین و پر رنگ ترین حالت رنگ دانه های هاشور ابرو دقیقا بعد از اتمام هاشور زدن است، زیرا بعد از اتمام کار رنگ دانه های محافظ و آب میان بافتی جهت محافظت از پوست آسیب دیده بر روی پوست تجمع پیدا می کنند و این امر باعث تیره تر دیده شدن رنگ هاشور می شود. بعد از این که پوست آسیب دیده بهبود یافت و زخم ها به صورت پوسته های خشک در آمدند هاشور ابرو کم رنگ تر می شود که این اتفاق حدودا هفت روز بعد از انجام هاشور ابرو اتفاق می افتد. بعد از تبدیل شدن زخم ها به پوسته های خشک، این پوسته ها شروع به ریزش می کنند و این ریزش تا یک هفته طول می کشد. در نهایت بعد از چهارده روز ازگذشت عمل هاشور ابرو رنگ واقعی آن بر روی سطح پوست پدیدار می شود. حال اگر بعد از گذشت این چهارده روز رنگ هاشور شما کم رنگ تر شد این نشانه رنگ نگرفتن تاتو به هنگام میکروپیگمنتیشن است.

عواملی که در رنگ نگرفتن هاشور موثر است :

  1. یکی از عوامل اشتباه در اجرای میکروپیگمنتیشن توسط متخصص این روش زیبایی است.
  2. عامل دیگر می تواند غیر استاندارد بودن اجزای دستگاه میکروپیگمنتیشن باشد.
  3. بیماری هایی که ممکن است فرد کاندید برای میکروپیگمنتیشن داشته باشد می تواند عامل رنگ نگرفتن هاشور ابرو باشد.
  4. توجه نکردن به مراقبت های بعد از هاشور ابرو باعث رنگ نگرفتن هاشور ابرو می شود.
  5. مهارت وتجربه پیگمنترو همچنین تکنیک کار او از دلایل رنگ نگرفتن هاشور ابرو می تواند باشد.
  6. اگر بلافاصله بعد از انجام میکروپیگمنتیشن به صورت مداوم محل هاشور را چرب کنید رنگ هاشور از بین می رود.
  7. جنس و برند رنگ مورد استفاده در دستگاه میکروپیگمنتیشن تاثیر زیادی در رنگ نگرفتن هاشور ابرو دارد.
  8. شناخت نوع پوست شما توسط پیگمنتر در رنگ نگرفتن هاشور ابرو بسیار تاثیر گذار است زیرا با توجه به نوع پوست پیگمنت هایی که می تواند در پوستتان غالب باشد تشخیص داده می شود. برای تشخیص نوع پوست باید بدانیم که ساختار پوست به چه شکل است.

    پوست از چندین لایه تشکیل شده که این لایه ها به ترتیب:

    • لایه سطحی یا بافت مرده پوست است که با چشم دیده میشود.

    • لایه میانی یا بافت زنده پوست که دارای مقداری آب است و کاشت رنگ در هاشور ابرو در این قسمت انجام می شود.

    • لایه بافت چربی که اگر سوزن های میکروپیگمنتیشن وارد این قسمت از بافت پوست شوند خون آبه از آن خارج میشود.

    • لایه تحتانی که به هیچ عنوان سوزن ها نباید وارد این لایه بشوند زیرا رگ های خونی و سلول های عصبی در این لایه از پوست قرار دارند و اگر سوزن وارد این قسمت شود پوست دچار خون ریزی می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + یازده =