هر ساله حدود 4 میلیون نفر با این واقعیت روبرو میشوند که ابروهایشان در حال نازک شدن است و دچار ریزش ابرو هستند. ابروها نقش زیادی در زیبا به نظر رسیدن چهره دارند از این رو کسانی که دچار ریزش ابرو میشوند یا از شکل ابروهای خود راضی نیستند ممکن است اعتماد به نفس خود را از دست بدهند. امروزه برای رفع این مشکل، به شکلهای مختلف ترمیم ابرو روی آوردهاند. زمانی که ریزش ابرو به یک نقص زیبایی در چهره تبدیل میشود، کاشت و تریم ابرو طبیعیترین و آسانترین راه حل برای رفع این نقص در مردان و زنان است. ممکن است تعجبآور باشد اما ریزش ابرو تبعیض جنسیتی ندارد و ممکن است این مشکل هم برای مردان و هم برای زنان رخ دهد.
ابروها به دلیل موقعیت مرکزی که بر روی صورت دارند، مشخصهای برای تقارن و متعادلسازی صورت هستند. ابرو چشم شما را قاب میکند و زیبایی طبیعی آنها را برجسته میکند، بنابراین هدف اصلی طراحی و ترمیم ابرو این است که با ایجاد تقارن مطلوب و متناسب با تمام ویژگی های صورت شما به زیبایی چهرتان بیافزاید.
هاشور ابرو یک روش زیبایی برای آراسته کردن و فرم دهی ابروها به صورت دائمی است. در این روش به کمک دستگاههای مخصوص خطوطی را در جهت رویش ابروها ترسیم میکنند که سبب زیباتر شدن و پرپشت شدن ابروها میشود. در این روش دقت و ظرافت بسیار حائز اهمیت است و کسی که این کار را انجام میدهد باید دارای تجربه و مهارت زیادی باشد تا نتیجه مطلوبی به دنبال داشته باشد.
توجه داشته باشید که هاشور ابرو یکی از تکنیکهای تاتو است. تاتو با تکنیکها و روشهای مختلفی ایجاد میشود از جمله تکنیک سایه ابرو، ماژیکی کردن ابرو، تکنیک نقطهای و یا تکنیکهای هاشور ابرو. در میان تکنیکهای تاتو، هاشور ابرو بسیار پرطرفدار است زیرا در این روش شکل هر تار مو را ترسیم میکنند و با ایجاد خطای دید قسمتهای خالی ابرو را پر میکنند. اما در روش تاتو نقطهای با اعمال نقطههای کوچک در پوست زیر ابرو آن را پرتر نشان میدهند.
به دلیل زیبایی که این روش نسبت به روشهای قدیمیتر دارد، در حال حاضر اکثر خانمها برای ترمیم و پر کردن ابروهای خود از تکنیک هاشور ابرو استفاده میکنند.
ترمیم هاشور ابرو نیز به اندازه اولین جلسه انجام آن، بسیار مهم است. اگر برای ترمیم هاشور ابرو اقدام نکنید، نتیجه دلخواه خود را بدست نمیآورید و همچنین هزینهای که پرداخت کردید از بین میرود. پس حتما به جلسات ترمیم و زمان آن توجه داشته باشید.
بعد از هاشور ابرو هرگز نباید محل هاشور خورده را بخارانید و جهت جلوگیری از التهاب از پمادهای هیدروکورتیزون چشمی و استرلیزه استفاده کنید. به علاوه توصیه میشود که تا سه روز بعد از انجام هاشور ابرو محل هاشور خورده را شستشو ندهید و اجازه بدهید تا التهابات آن از بین برود. همچنین در معرض مستقیم نور خورشید قرار نگیرید. این مراقبت ها باعث میشود شما نتیجه بهتری داشته و ترمیم هاشور ابروی شما با کیفیت تر و آسان تر انجام پذیرد.
بهترین زمان برای ترمیم هاشور ابرو پس از انجام نخستین جلسه هاشور ابرو است. بعد از مدتی هاشور ابرو نیاز به ترمیم دارد زیرا کمرنگ شده و جلوه اولیه خود را از دست میدهد.
مدت زمان ترمیم هاشور ابرو در افراد متفاوت است ولی بهترین زمان برای ترمیم هاشور ابرو پس از یک ماه است و پوست در این زمان آمادگی بهتری برای ترمیم دارد. دقت داشته باشید که اگر زودتر از موعد و یا دیرتر مراجعه کنید ممکن است نتیجه دلخواه را به دست نیاورید.
به طور کلی دوام هاشور ابرو برای افرادی که دارای پوست چرب هستند شش الی هشت ماه است و برای افرادی که پوست خشک دارند حداکثر به مدت 2 سال خواهد بود. البته این را هم باید در نظر داشته باشید که این مدت زمان در صورتی است که ترمیم اولیه را پس از یک ماه انجام داده باشید.
تنها تفاوت هاشور ابرو با ترمیم آن این است که در حین ترمیم از رنگ کمتری استفاده شده و زمان کوتاهتری به طول میانجامد. اگر میخواهید که از ترمیم پی در پی خلاص شوید باید جلسات اولیه ترمیم را درست و به موقع انجام دهید. مراحل کار در روش هاشور ابرو به گونهای است که ابتدا به وسیله خط کش اندازه پیشانی را گرفته و با شابلون و یا مداد ابرو مدل و طرح مورد نظر را طراحی میکنند. قبل از انجام هر کاری حتما با یک متحصص ابرو مشورت کنید تا یک شکل و فرم مناسب چهرهتان به شما پیشنهاد کند. این شکل و طرح را میتوانید قبل از اجرای هاشور ابرو، بر روی ابروهای خود با استفاده از یک مداد کوچک کشیده و شکل ظاهری آن را بررسی کنید. اگر مورد پسند و دلخواهتان بود میتوانید کار را دنبال کنید. با استفاده از دستگاه مخصوص میکروپیگمنتیشن و یا میکروبلیدینگ که در انتهای آن سوزنی ویژه و رنگ های مخصوص هاشور ابرو برای ترمیم وجود دارد، کادری اطراف ابرو طراحی کرده و در پایان کار درون کادر طراحی شده را با رنگ دلخواه پر میکنند. از کرم بی حس کننده برای رفع درد در ناحیه ابروها استفاده کنید. درد این کار شبیه به برداشتن ابروها با سرعت بالاست.
انجام هاشور ابرو در دوران بارداری نیز توصیه نمیشود زیرا مواد شیمیایی وارد شده از این طریق میتواند بر روی سلامت جنین تاثیرگذار بوده و عوارضی در پی داشته باشد. همچنین زخم های ایجاد شده بر روی پوست نیز احتمال عفونت دارد که باز هم میتواند برای جنین مضر باشد. بنابراین متخصصان و پزشکان نه تنها هاشور و ترمیم هاشور ابرو را توصیه نمیکنند بلکه انجام هرگونه اعمال زیبایی با استفاده از مواد شیمیایی را مضر میدانند.
همچنین در دوران شیردهی، افراد مبتلا به سرطان، صرع، وجود آفتاب سوختگی های شدید، افراد با بیماریهای خونی و پوستی و افرادی که دچار شکستگی ابرو هستند نمیتوانند از هاشور و ترمیم هاشور ابرو استفاده کنند.
هاشور ابرو علاوه بر زیبایی که در چهره فرد ایجاد میکند با خود معایب و عوارضی نیز به همراه دارد که در ادامه این مطلب به آن میپردازیم:
ابداع تکنیک هاشور ابرو مزایای بسیاری به همراه دارد که چند مورد از آنها را با یکدیگر بررسی میکنیم: