رسم استروک ابرو چگونه است؟

فهرست مطالب
استروک ابرو
استروک ابرو

رسم استروک ابرو در متد فیبروز

هاشور ابرو نوعی آرایش ابرو محسوب می شود که انواع مختلفی دارد. در تمام مدل های هاشور خطوط مومانندی رسم می‌ شود که به آن ها استروک ابرو (Hairstrokes) نیز می گویند. استروک ابرو در لابه لای تارهای ابرو به صورت خطوطی نازک کشیده می‌ شود تا ابروهای فرد را طبیعی جلوه دهد.

امروزه هاشور ابرو به روش فیبروز انجام می شود که بسیار در بین مردم محبوبیت خاصی یافته است. فیبروز نام شرکتی است که برای این کار تاسیس گردیده است. در کلمه فیبروز «فیPhi» نام آکادمی واقع در صربستان است که این روش را اختراع کرده است و «بروزBrows» به معنای ابروهاست. مدل فیبروز به دو روش میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن انجام می‌ شود. این دو متد، روش های نوظهوری در عرصه تاتو هستند که باهم تفاوت هایی دارند.

رسم استروک ابرو در متد میکروبلیدینگ

در این متد استروک ابرو به روش دستی و توسط یک وسیله غیر الکتریکی انجام می شود. این استروک ها به صورت نامنظم و به اندازه ریز و درشت و در جهت خواب ابروها کشیده می شود. رنگ استروک ابرو باید با رنگ پوست و رنگ موهای فرد متناسب باشد.

در روش میکروبلیدینگ به روش فیبروز خطوط مومانند ظریف (استروک ابرو) باعث می شود حالت ابرو طبیعی‌ تر جلوه کند ولی ماندگاری کمتری دارد چون رنگدانه‌ ها در سطح بالایی پوست نفوذ می کنند و به راحتی پاک می شوند. بیشتر خانم‌ ها تمایل به انجام میکروبلیدینگ ابرو دارند چون می توانند مدل ابروها را به راحتی تغییر داده و تنوع ایجاد کنند.. پس از آن که شکل موردنظر ابرو مشخص شد، میکروکار رنگ مورد نظر را تهیه می کند و با ابزارهای مخصوص شروع به رسم خطوط مومانند یا همان استروک ابرو می کند. در حین کار میکروبلیدینگ (آرایش دائمی ابروها) باید ابروها قرینه سازی شود چون اگر استروک ابرو به اشتباه رسم شود جبران آن وقت گیر و گران است به همین علت میکروکار باید برای قرینه سازی حوصله زیادی داشته باشد و از ابزارهای مختلف برای قرینه‌ سازی استفاده کند. در قرینه سازی آرک ابرو و دم ابرو توسط یک ماژیک و یا مداد ابرو ترسیم می شود و سپس استروک گذاری انجام می‌ شود باید به این نکته توجه نمود که باید ضخامت هر استروک ابرو را دوبرابر کشید تا پوست رنگ پذیری بهتری داشته باشد.

رسم استروک ابرو در متد میکروپیگمنتیشن

میکروپیگمنتیشن مانند میکروبلیدینگ روشی نیمه دائمی برای تاتو ابروها محسوب می شود و تنها تفاوت آن ها در ابزار انجام کار است. در میکروپیگمنتیشن از دستگاهی دیجیتالی استفاده می‌ شود تا رنگدانه ها به لایه های عمیق تر پوست نفوذ کنند. عمق پیگمنت ها باعث می شود این روش ماندگارتر باشد. در این روش هر استروک ابرو را با کمک یک دستگاه برقی نقش می زنند و این باعث می شود جلوه طبیعی آن نسبت به روش میکروبلیدینگ (توسط قلم دستی) کمتر باشد.

مراحل ترسیم استروک ابرو

  1. ابتدا مدل کلی ابرو ترسیم شده و قرینه سازی انجام می شود.
  2. باید خطوط ابرو یا همان استروک ابرو در قسمت تاج رسم شود.
  3. پس از رسم استروک ابرو در قسمت تاج باید به رنگ ها شوک داده شود.
  4. پس از گذشت چند دقیقه ابروها رنگ می گیرند.
  5. دوباره استروک گذاری تجدید شود تا ماندگاری بیشتر شود.
  6. در این مرحله پس از رسم لاور استروک ها باید آرک ابرو و دم ابرو را رسم کرد.
  7. با کم و زیاد کردن تعداد استروک ها می توان پهن و باریک بودن ابروها مشخص شود.
  8. ضخامت استروک ابرو دو برابر رسم شود تا تاتو پس از مدتی کمرنگ نشود.
  9. پس از تمدید استروک های ابرو شوک رنگ داده می شود تا رنگ تثبیت گردد.

طراحی و قرینه سازی ابرو در مدل فیبروز

طراحی مدل کلی ابرو براساس فرم صورت انجام می شود. تمام اجزای چهره باید با یکدیگر متناسب باشد تا چهره زیباتر جلوه نماید به همین علت طراحی ابروها در زیبایی اهمیت دارد. در متد فیبروز از تناسب طلایی برای طراحی ابروها بهره می برند. نسبت طلایی بین بیشتر اجزای بدن وجود دارد و باعث هماهنگی آن ها می شود. عدد طلایی یا عدد فی (1.618) در قانون نسبت طلایی به کار برده می شود و مدل فیبروز را شکل می دهد.

در صورتی که برای طراحی و قرینه سازی ابروها از متدی غیر از فیبروز استفاده شود، می توان نظر و سلیقه مشتری را در طراحی ابروها دخیل کرد و با توجه به سلیقه وی نوع ابرو دلخواه را طراحی کرد اما در روش فیبروز از مشتری نظرخواهی نمی شود و با توجه به فرم صورت و با کمک نسبت طلایی ابروهای مناسب چهره طراحی می شود.

اقدامات لازم در حین قرینه سازی عبارت اند از:

• در هنگام قرینه سازی چشمان مشتری بسته و در حالت ریلکس باشد.

• میکروکار در روبروی مشتری قرار گیرد و ابروها را از حالت یک متری چک کند.

• ابروهای مشتری باید در تمام میمیک ها مانند اخم و خنده بررسی شود تا بهترین فرم ابرو مشخص شود.

• صورت مشتری را به دوطرف بچرخانید نقص های موجود برطرف گردد.

نرم افزار طراحی ابرو در مدل فیبروز

در متد فیبروز از تکنولوژی بهره می‌ برند و با استفاده از یک نرم‌ افزار (PhiApp) فرم ابروها را طراحی می‌ کنند و کار استروک ابرو را آغاز می کنند.

مزایا و معایب فیبروز ابرو

انجام متد فیبروز مزایا و معایبی به دنبال دارد که می توانید ابتدا آن ها را مطالعه کنید و سپس اقدام به انجام فیبروز نمایید.

مزایای فیبروز ابرو

• این متد را می‌ توان از روش های مختلف و به دو صورت میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن انجام داد که بستگی به انتخاب مشتری و یا نوع کار دارد.

• انجام فیبروز توسط فیبروزکار ماهر باعث می شود که ابروها بسیار طبیعی جلوه کنند. فیبروز آرتیست ها برای طراحی ابروها دقت و وقت زیادی صرف می کنند و به علت رسم استروک ابرو درلابه لای موهای ابرو و ایجاد تراکم بالا در این قسمت ظاهر ابروها طبیعی تر خواهد بود.

• در متد فیبروز برخلاف تاتوی قدیمی رنگدانه‌ ها به عمق زیرین پوست نفوذ داده نمی‌ شوند پس پاک کردن آن به سهولت انجام می‌ شود بنابراین اگر تمایل به تغییر رنگ و یا مدل ابروهای خود داشتید؛ در هر لحظه بدون هیچ گونه مشکلی می توان مدل ورنگ ابرو ها را تغییر دهید.

• از سوی دیگر در مدل فیبروز آسیب به پوست و ایجاد زخم و التهاب بسیار کمتر از دیگر روش های آرایش دائمی ابروهاست همچنین سوزش و درد کمتری دارد. البته هزینه انجام فیبروز نیز نسبت به دیگر روش ها بسیار مناسب است.

• فیبروز بهترین گزینه برای فرم دادن به آرک و تاج ابروها و ایجاد قرینه در ابروها و محسوب می شود که این قرینه سازی توسط ابزارهای دستی و یا اپلیکیشن فیبروز انجام می شود.

• توجه داشته باشید که شما با انتخاب این روش در کم ترین زمان صاحب ابروهایی طبیعی با زیبایی خاص خواهید شد و از تمامی مزیت های این روش بهره مند خواهید شد.

معایب فیبروز ابرو

در مورد معایب فیبروز ابرو نیز لازم است اطلاعاتی برای شما عزیزان ارائه شود:

• در صورتی که ابروهای فرد تاتو شده باشد معمولاً نمی تواند بر روی آن فیبروز انجام دهد و از این روش زیبایی ابرو استفاده کند.

• در فیبروز به روش میکروبلیدینگ از قلم دستی برای رسم استروک ابرو استفاده می شود به همین دلیل ممکن است که مچ فیبروز آرتیست خسته شود و میزان فشار قلم در ابتدا و انتهای کار باهم متفاوت باشد در این صورت کیفیت کار ممکن است باهم تغییر کند.

• در فیبروز به روش میکروبلیدینگ از تیغ استفاده می‌ شود و امکان آسیب رسیدن به دست میکروکار وجود دارد بنابراین باید خیلی مراقب باشد.

• استفاده از رنگ های نامرغوب در استروک گذاری ابروها باعث کاهش ماندگاری رنگ آن می شود؛ بنابراین باید از رنگ هایی مرغوب و باکیفیت استفاده شود تا حساسیت ایجاد نشود و آسیبی به پوست وارد نشود.

جمع بندی

فیبروز ابرو یکی از روش های زیبایی نیمه دائمی برای ابروهاست که به آن ها فرم بسیار طبیعی می دهد. همچنین با استفاده از فیبروز می توان نواقص صورت را پوشاند. این روش به دو صورت میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن انجام می شود که در متد میکروبلیدینگ استروک ابرو را با قلم دستی و در روش میکروپیگمنتیشن با دستگاه های برقی رسم می‌ کنند. برای طراحی ابروها در مدل فیبروز از قانون نسبت طلایی استفاده می شود تا هماهنگی بین اعضای چهره برقرار شود. البته این روش مزایا و معایبی دارد که باید از آن ها مطلع شد و سپس اقدام به انجام فیبروز کرد.

[elfsight_instagram_feed id=”1″]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × یک =